KILPAILUOHJE X-Run 2018

Kilpailukeskus sijaitsee Holiday Club Saimaa Tiuruniementie 131.

Pysäköinti tapahtuu merkitylle Holiday Club Saimaan paikoitusalueelle.

Lähtö ja maali sijaitsevat Holiday Club Saimaansisäpihalla.

Kilpailukansliasijaitsee Holiday Club Saimaan konferenssiosastolla, opastushotellinvastaanottoaulasta. Kanslia on avoinna La 13.10.2018klo. 8.30-17.00.

Numeroiden hakutapahtuu kilpailukansliasta kaikkiin sarjoihin. Jälki-ilmoittautuminen loppuu klo. 12.00.
X-Runin kilpailunumeroa ei tarvitse palauttaa!!

Kilpailun ajaksi arvoesineet voi jättää säilytykseen kansliaan.Kilpailija on velvollinen huolehtimaan omasta vakuutuksesta ja sen voimassaolosta.

Varusteiden vaihto ennen kilpailua on konferenssiosaston kokoushuoneissa, opastus kilpailukansliasta. Varustesäilytys on kisakansliassa kilpailun ajan.

Peseytyminen: Kilpailija saa lipun, jonkanäyttämällä allasosaston vastaanotossa saahänsieltä rannekkeen, jolla pääsee kylpylään. WC:tsijaitsevatHoliday ClubSaimaanaulatiloissa.

Reitti kulkee Holiday Club Saimaanpihalta Repokiven ulkoilureitin kautta latu-uria ja polkuja pitkin Imatran jäähallille, josta latu-uria pitkintakaisinHoliday ClubSaimaalle. 11.5 km juoksijat kiertävät reitin kerran ja 23 km juoksijat kaksi kertaa. Reittikartta on nähtävissä lähtöpaikalla ja kilpailukansliassa. Reitti voi olla paikoin märkä sekä liukas. Reitti on merkitty maastoon suuntakyltein sekä Intersport / Salomon muovinauhalla.

Huolto: reitillä on kaksi juoma-asemaa. Imatran jäähallilla ja x-runin lähtö/maalipaikalla on tarjolla vettä ja urheilujuomaa (High5). Kilpailijan keskeyttäessä on kilpailijan otettava yhteys toimitsijaan tai maalipaikalle. Kilpailijoiden kannattaa harkita oman juomapullon mukaan ottamista.

X-Runin sarjojen kolme parasta palkitaan ja lisäksi osallistujien kesken jaetaan arvontapalkintoja.

Ensiapu:

Reitillä on polkupyöräpartio valvomassa kilpailijoiden kuntoa.

Kilpailijan keskeyttäessä on kilpailijan otettava yhteys toimitsijaan tai maaliin.

Kilpailijan ollessa reitillä ja otettuaan yhteyden toimitsijaan, järjestetään kilpailijalle tarvittaessa kyyti kilpailukeskukseen.

Hyviin tapoihin, kilpailun ja lainsäädännön henkeen kuuluu myös auttaa avun tarpeessa olevia kilpakumppaneita.

Jos kilpailijalla on puhelin, voi hän itse soittaa kilpailukansliasta saatavaan numeroon.

Tarvittaessa voi soittaa suoraan yleiseen hätänumeroon 112, minkä jälkeen ilmoitus kilpailukansliaan. Ensiapupisteinä toimivat juoma-asemat.

VAKUUTUSTURVA/ Jokaisen kilpailijan tulee huolehtia itse omasta vakuutusturvastaan.

järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin